Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







maandag 25 augustus 2014

Er komt weer een SOL aan van Dutch Doobadoo!!

Hallo allemaal,

Wij vinden het wel weer tijd worden voor een SOL bij Dutch Doobadoo. De vorige keer was het zo ontzettend leuk toen we gezamenlijk de Dutch Shape Art theepot hebben gemaakt. 


We hebben weer een SOL gepland op de volgende datum:

VRIJDAG 5 SEPTEMBER 
START OM 20.00 UUR

Voor diegenen die het vorige keer gemist hebben. SOL staat voor Scrap OnLine. Dit betekent dat we online, met alle deelnemers die meedoen, hetzelfde project gaan maken. Wat dit project is, blijft een verrassing. Je krijgt vanaf 20.00 uur om de zoveel tijd een aanwijzing en die voer je uit.

De aanwijzingen worden gegeven via onze Dutch Doobadoo Facebook Groep. Zorg dat je dus lid bent en dat je je daar op 5 september om 20.00 uur meldt.

Jullie krijgen in de loop van de volgende week van ons nog een boodschappenlijstje welke materialen je nodig hebt voor de SOL. De basis voor de SOL wordt in ieder geval 1 van deze 2 Dutch Shape Art mallen. Zorg dus dat je deze in huis hebt:


  

Deze Dutch Shape Art mallen zijn te bestellen in de Noor! Design Weshop:


We hopen dat jullie allemaal massaal mee gaan doen. Uiteraard verloten we onder de deelnemers weer een dik Dutch Doobadoo prijzenpakket!

Liefs,
Monique 


woensdag 20 augustus 2014

Xemme

Hallo allemaal,

Onze buren zijn de trotse opa en oma geworden van kleinzoon Xemme. En daar moet dan uiteraard een babykaartje voor gemaakt worden.

Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Rectangle 470.713.102 gebruikt en deze in 3 maten omgetrokken en uitgeknipt. 

Het plaatje is van Pion Design Sweet Baby en die heb ik geplakt in de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid 470.715.310. Ik vind ze geweldig en zo leuk om te gebruiken. De polaroid heb ik geplakt op een mal van Noor! Design en dit weer met 3d plakkers verhoogd opgeplakt zodat er nog een label (links) achtergeschoven kan geworden.


Verder heb ik diverse Noor! Design mallen gebruikt. En ook de stempels zijn van Noor! Design.


Rechtsonder op de Noor! Design mal en linksboven op de Card Art Polaroid heb ik nog de Dutch Doobadoo Paper Art Buttons 472.948.010 geplakt. Eerst heb ik ze nog door middel van een dauber en Distress inkt pad Vintage Photo bruin gemaakt.



Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust!

En nog bedankt voor de leuke reacties op het schoolbord. Zo leuk om te lezen! Ik wens je nog een fijne dag.

Liefs,
Monique 

vrijdag 15 augustus 2014

Uitgelicht/Bloghop

Hallo allemaal, 

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken. Deze maand willen we je het schoolbord laten zien.



Deze keer hebben we er ook weer een bloghop aan verbonden! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. 



Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 t/m 18 augustus 2014 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.



Je bent van de prachtige creatie van Miranda nu bij mij beland. Wat leuk dat je meedoet met deze bloghop. Het is deze keer ook zo'n leuk project om te maken. Dit is mijn schoolbord geworden. Ik heb het nu als schoolbord gemaakt, maar uiteraard zijn er legio mogelijkheden mee. Je kunt er bijv. ook een uitnodiging of notitiebord van maken.


Ik heb het MDF Dutch Doobadoo Schoolbord 460.440.050 eerst uit het Dutch Doobadoo Fabric Art Imitatie Leather Pink 456.070.019 geknipt en daarna op het mdf geplakt. Linksboven heb ik de Dutch Mask Art Circles 470.715.013gelegd en ingesmeerd met Viva modelleerpasta.

Daarna rechtsonder de Dutch Mask Art Stars 470.715.014 erop gelegd en deze ook ingesmeerd met Viva modelleercreme. Binnenin het bord nog de letters gemaakt met de Dutch Stencil Art Alphabet 1 470.455.001. De letters zijn wit gemaakt met gesso. Helaas is dit niet zo netjes geworden, als ik gewild had ..... sorry.

Rechts van de letters heb ik nog een Dutch Doobadoo Cardboard Art Stars 472.309.001 geplakt. Deze heb ik eerst nog bekleed met de Dutch Doobadoo Fabric Art Pink Check 400.903.012.

Verder heb ik nog diverse Noor! Design mallen gebruikt. De Magnolia heb ik ingekleurd met Sennelier. De pennetjes zijn van Tim Holtz.

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je hiermee heb kunnen inspireren. En dan nu gauw naar de prachtige creatie van Kim. Alvast bedankt voor de altijd leuke reacties. Ik lees ze met heel veel plezier.

Liefs,
Monique



woensdag 13 augustus 2014

Xmas

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie hier weer een creatie laten zien. Deze keer heb ik gekozen om de nieuwe Dutch Doobadoo Arreslee 470.713.506 die in september uitkomt, te maken. Ik heb de mal op het witte Bazzill papier gelegd, omgetrokken en uitgeknipt/uitgesneden. Uit Joy Fabric papier  (kleur grijs) heb ik het middelste gedeelte uitgeknipt. Hierop heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo mask Screen of Stars 470.715.031  gelegd en ge-embosd door de stansmachine. Hierdoor komen de sterren en stippeltjes hoger te liggen en dit heb ik lichtjes geschuurd met een schuurblok



De randen heb ik wit gemaakt met gesso. De Magnolia heb ik ingekleurd met Sennelier en uitgeknipt. Uit wit Bazill papier en het kerstblokje van Noor! Design heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid 470.715.310  geknipt en de Magnolia hierop geplakt.


Aan de linkerkant heb ik de Noor! Design IJskristallenrand  geplakt. Achter de polaroid heb ik de Noor! Design Label 1  geschoven. Hierop heb ik eerst nog de Bingo stempel Xmas gestempeld. Door de label heb ik nog Scrappersfloss Karen Foster - Bone gestrikt.



Links en rechts van de Magnolia heb ik de Dutch Doobadoo Varens 472.948.012  geplakt en op de linker ijskristal een Dutch Doobadoo paper art ijskristal 472.948.003 .
Rondom de gehele rand en op de ijskristallen heb ik blauwe fran-tage gestrooid en verhit met de heattool. Helemaal aan de onderkant nog een strookje kant met bloemen van Marianne Design geplakt.

Ik hoop dat jullie de creatie leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Monique

zondag 10 augustus 2014

Happy Bday

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik deze verjaardagskaart voor jullie. Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Star 470.713.116 gebruikt. Deze mal is dus ook heel goed te gebruiken voor andere doeleinden dan alleen Kerst. De basis heb ik uit wit Bazill Cardstok omgetrokken en uitgeknipt. Daarna nog een keer uit Joy Kraftpapier en Maja Design papier.


De stempel is van Noor! Design en heb ik ingekleurd met Sennelier. Deze week is het bij dutch Doobadoo de week van de Paper Art lantaarn 472.948.011. Ik heb deze eerst op de Versamark gedrukt. Daarna Zing Embossingpoeder Copper metallic Finish erover gestrooid en verhit met de heattool.




Verder nog mallen en stempel Happy Bday (je ziet hier nog een klein stukje van op de label) van Noor! Design gebruikt.

Links van de lantaarn nog de Dutch Doobadoo Softboard Art Bricks 478.007.006 geplakt. En op de swirl nog een paar bloemetjes. Op de label heb ik 2 kleine wasknijpertjes van Papermania gezet. 

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. 

Liefs,
Monique